BEL ONS : 0412 622 987

Haarbotox

 WAT IS HAARBOTOX?

Tijdens deze salonbehandeling wordt uw haar behandeld met biologische fillers. Actieve plantaardige stoffen herstellen in het diepste van het haar de natuurlijke elasticiteit van de haarvezels. 

Het haar wordt hierdoor voller, compacter en buitengewoon glanzend en sterk. De behandeling geeft direct resultaat en is bovendien lang houdbaar. 

Dankzij de combinatie van “vloeibaar goud”, salicylzuur, vloeibare keratine, natuurlijk collageen, hyaluronzuur en argan oil, wordt het haar opgevuld. Deze ingrediënten werken als natuurlijke bouwstenen voor het haar en geven het haar weer kracht en een enorme volume-boost.

De 4 bouwstoffen voor uw haar.
 

Argan-Olie 

Argan olie bevat sterke antioxidanten en heeft daardoor een beschermde werking tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook bevordert het de micro-circulatie waardoor het haargroei stimuleert. De verzorgende- en antibacteriële eigenschappen van de Argan Olie zorgen ervoor dat deze bijzondere Marokkaanse olie al eeuwenlang wordt toegepast om huid en haar te verzorgen en te herstellen.

 

Hyaluronzuur 

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die van nature in de huid voorkomt. Het heeft sterke hydraterende eigenschappen. Hyaluronzuur kan tot wel 1000 keer het eigen gewicht aan water tot zich binden, en houdt zo vocht vast in zowel de huid als in het haar.

 

Natuurlijk Collageen 

Natuurlijk collageen is ook een lichaamseigen stof. Het geeft kracht, stevigheid en veerkracht aan het haar. Dit natuurlijk collageen heeft de capaciteit broos en verzwakt haar weer vanaf de cortex tot diep in de haarvezels op te bouwen. Het resultaat is dik, sterk en gezond haar waarvan de haarschubben weer mooi gesloten zijn. Weerkaatsing van daglicht laat het haar weer schitterend glanzen.

 

Keratine

Vloeibare keratine is een hydraterende- en fylogenetische stof en zorgt voor herstel van haarschubben en de cuticula.

Deze belangrijkste 4 bouwstoffen vormen de basis van de  hairbotox treatment. Deze ‘bouwstoffen’ worden vloeibaar gemaakt waardoor ze dieper in de haren binnendringen om zo gedurende de posetijd als een soort bouwsteentjes de haren opnieuw op te bouwen en de structuur van het haar te herstellen, Het resultaat is sterk, dik en veerkrachtig haar.

Voor meer info bel of mail ons. 

 

_______________

openings tijden

Dinsdag        08:30 – 18:00
Woendag      08:30 – 18:00
Donderdag   08:30 – 18:00
Vrijdag           08:30 – 18:00
Zaterdag       08:00 – 16:00

Gesloten op zondag en maandag

 

Onze locatie

Van uw kapper in Oss – Yes Haarmode

© 2020 YES HAARMODE | DESIGN BY LETS MAKEIT.NL