BEL ONS : 0412 622 987

Haarbotox

Haarbotox is een salonbehandeling om beschadigd, verouderd, futloos en dun haar weer sterk en veerkrachtig te maken. Deze bijzondere formule bestaat uit verschillende natuurlijke bouwstoffen.


Actieve plantaardige stoffen herstellen in het diepste van het haar de natuurlijke elasticiteit van de haarvezels. Het haar word hierdoor direct voelbaar voller. Compacter en buitengewoon glanzend & sterk.
Dankzij de combinatie van “vloeibaar goud”, salicylzuur, vloeibare keratine, natuurlijk collageen, hyaluronzuur en argan olie, word het haar opgevuld. Deze ingrediënten werken als bouwstenen voor het haar en geven het haar weer kracht en een enorme volume-boost.


Het resultaat met de haar botox is gelijk zichtbaar en voelbaar. Een enkele behandeling is al genoeg om resultaat te kunnen zien. Je zou ervoor kunnen kiezen de haar botox een aantal keer om de 4 weken te herhalen om je haar echt een boost te geven! Een boost aan volume en dat willen we toch allemaal!


De Botox is geen lange behandeling en neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Na de haar botox is het belangrijk dat het haar tot 24 uur na de uitvoering niet te wassen of nat te maken


Wij adviseren voor thuis een producten pakket aan te schaffen om nog langer plezier te hebben van dit geweldige gevoel.

_______________

openings tijden

Woendag      08:30 – 20:30
Donderdag   08:30 – 20:30
Vrijdag           08:30 – 18:00
Zaterdag       08:00 – 12:00

Gesloten op Zondag, Maandag en Dinsdag

Onze locatie

Van uw kapper in Oss – Yes Haarmode

© 2020 YES HAARMODE | DESIGN BY LETS MAKEIT.NL